London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

Hotel Management vidneudsagn

Hotel Management udtalelser« hey alle, jeg er Ehsan og jeg studerer iøjeblikket i Facility Management.

mit praktikophold i London var en fantastisk oplevelse, bedere end jeg nogenside kunne havde forventet. Jeg lærte en masse om Facility Management.
Jeg havde et reelt ansvar og jeg brugte min viden inden for Facility Management til at arbejde sammen med kursister fra forskellige lande. At styre et multikulturelt team i løbet af min praktik i Studios92 i London var virkelig interessant, fordi det lykkes mig at bruge mit kommunikative færdigheder. I dag er det nødvendigt at være opmærksom på de kulturelle forskelle, også især nå London er en multietnisk by.

kontortiden var den vigtigste opgave, jeg havde at gøre med i min praktik i London, hvor jeg var nødt til at tage mig af alle tjenesterne i London kontoret: markedsføring, salg, regnskab, IT og menneskelige ressourcer.

I løbet af denne sommer, erfarede jeg en masse, og fik en masse ansvar, som for eksempel at deltoge i ansættelse og uddannelse af nye praktikanter, som kom til London. Det var perfekt, fordi vi havde masser af sikkerhedsregler i London-kontor, og jeg var ansvarlig for de ny ankommede studenters sikkerhed.

Under min praktiktid i London var jeg nødt til at være til rådighed hele tiden for praktikanter. Jeg startede med at byde velkommen til de nye praktikanter og besvare deres spørgsmål. Det var en magtfuld og berigende erfaring i udlandet.

Jeg havde også ansvar for lejlighederne i London: Real-estate forvaltning. De vigtigste ting, som jeg beskæftigede mig med i løbet af min praktiktid blev deltagernes sikkerhed og hygiejne. Jeg var ansvarlig for den dagelige forvaltning af «kontorartikler's hygiejne. De studerende havde masser af regler, som de skulle kunne og adlyde kontorets regler i London for at arbejde i sikkerhed. Jeg var nødt til at sørge for, at alle vidste og forstod de regler, der er grunden til,og det er grunden til at jeg uddannede nye praktikanter.
Endvidere under min sommerpraktik som en Facility Management, havde jeg ansvaret for kundernes behov og sikkerhed. Så jeg oprettet en guide-bog med sikkerheds instruktioner for praktikanter og kunder i London.

Desuden, for mit praktikophold i udlandet i Hotel Management var jeg nødt til at tage mig af de daglige aktiviteter, hvor praktikanter boet. Jeg var ansvarlig for at byde velkommen til de nye praktikanter i London, og vise dem lejlighederne og sørg for, at alle de husene var klar til nye praktikanter. Jeg var medansvar for vedligeholdelse team i London, hvor jeg sørgede for at alt var rent og sikkert i lejlighederne for de uddannelsessøgende. Deling af arbejdet mellem de ansatte og kontrol af det udførte arbejde var en af mine daglige arbejdsopgaver i løbet af min tid i Hotel Management.

Til sidst, under min praktik i udlandet, tog jeg mig af livet i London-kontorene og standardsats-kravene «hygiejne.
Praktiktiden i London var en stor oplevelse for mig, fordi jeg har tilføjet og forbedret mine færdigheder og viden til at fortsætte mine studier i Hotel Management."

Ehsan />
Department of Management
Hanze University Groningen
International Student Office
Postbus 3037
9701 DA Groningen
Nederlandene
www.hanzehogeschool.nl

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2