London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

Hotel Management Internship

hotel management praktik


Vores hotel ledelsesteam har hovedkontor i "Garden of England", den smukke sydkyst Kent. Hotel 92 er placeret tæt på strand og er meget travlt hele året rundt.
Deltag i vores team, og du vil blive tildelt forvaltningsopgaver og operationsopgaver i hotel, der yder støtte til vores team kolleger såvel som kunder på daglig basis.

 hotel_management_praktik Du og dit team vil forarbejde kunder 'check-in og check-out såvel som at beskæftige tilgængelig planlægning og forvaltning af alle support opgaver på hotel. Desuden vil du blive en generel Kontakt person for alle kunder, du vil tage dig af deres behov og yde den bedst mulige løsning på deres forespørgsler.

Hertil kommer, at du vil støtte reservation, forarbejdning af reservationer og forespørgsler via internet og telefon. Du vil få praktiske færdigheder af almindelig husholdning, med fokus på lokalet forberedelse og hygiejne, og også være ansvarlig for planlægning og tilberedning af mad til dine kunder og kolleger.

derfor fortrækker vi praktikanter med gode manerer og kommunikations færdigheder, såvel som håndtering af viden, der er villige til at udvikle og forbedre deres færdigheder for en vellykket fremtidige karriere.

Vi forventer du har et åbent sind, venlig personlighed, med grundlæggende pc-kendskab i tekstbehandling og brug af internettet.

Ansøg nu for at få en praktikplads i Hotel Management i en af vores kontorer i London or in New Romney

For flere oplysninger om vores praktik program, Du er mere en velkommen til at kontakte os

En stor erfaring i Hotel Management Department

"Jeg havde lejlighed til at gøre mit Praktik i New Romney og til at arbejde i et meget dejligt hotel tæt på stranden. Jeg lærte at håndtere et hotel ved at gøre en masse forskellige ting: tage imod kunder, fordeling af værelser til dem og selv lave mad en ægte engelsk morgenmad for dem! Det var virkelig givende torsdag har direkte kontakt med kunder og til også at opdage de smukke landskaber i England. "

Julia, 27, Portugal. Praktik i Hotel Management, New Romney, UK.

Masser af muligheder i Hotel Management Department

"Min Praktik opfyldt mine forventninger og jeg nåede mere end jeg havde forventet. Det var virkelig interessant at have en masse forskellige opgaver og jeg lærte en masse om at arbejde og leve sammen med andre mennesker fra forskellige lande. Det eneste, jeg vil gerne have forbedret mere er mit engelsk niveau. Det ville være godt at have en chance for at deltage i engelsk kurser. Jeg har også lært en masse af min egen personlighed, og jeg forbedret mig selv. Jeg vil anbefale Internship program - i almindelighed vil jeg anbefale det til at tage til udlandet og her har du plus af mange forskellige kulturer. "

Wolfgang, 27, Østrig. Praktik i Hotel Management, London, UK.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2