London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

Salg og kunde relationer

Den vigtigste opgave bliver at beskæftige dig med Salg eller CRM - Customer Relationship Management - din arbejdsopgave som praktik vil bestå i, at opbygge langsigtede forbindelser med kunder: de loyale kunder, de nuværende og de nye.

customer relationship praktiksalgsteams vigtigste mål er at tage hånd om reservationer, forskellige informative forespørgsler via internettet og telefonen, udsigten til nye kunder og finde nye partnere med henblik på at opbygge et stærk og pålidelig forhold til dem.

Overenskomstforhandlinger med vores partnere og ophørs udsalg er både en del af dit arbejde i din Salg praktikplads i vores virksomhed.

I løbet af dit praktikplads i salg vil du konstant beskæftige dig med kunder fra hele verden, derfor vil du forbedre din evne til kommunikation og den måde, du forhandle kunder fra forskellige baggrunde og med forskellige kulturer.

Afhængig af dine salgs kvalifikationer og indsats i løbet af dit salg praktik ophold, vil du får mere og mere ansvar i vores salgsafdeling for at udvikle dine ledelsesmæssige færdigheder, som ville være meget givende for dig, hvis du ønsker at blive f.eks. sælger

Ansøg nu for en praktikplads i kunde relationer i en af vores kontorer i London or in New Romney

For flere oplysninger om vores praktik program, du er mere end velkommen til at kontakte os

Få komplet og konkrete erfaringer i en virksomhed

customer relationship praktik« Under mit Praktik i salget på Studios92.com Ltd i London, havde jeg lejlighed torsdag vinde en masse erfaring inden for CRM (Customer Relationship Management). Jeg var der beskæftiger sig med undersøgelser af telefonen, via internettet og gennem udnævnelser. Min vigtigste opgave i Praktik var at opfylde kundernes behov ved at tilbyde dem de bedst egnet bolig. 3-måneders praktikophold i London tilbød mig den perfekte uddannelse i salg og eftersalgsservice. "

Lea, 22, Paris. Praktik i salg, London, UK

En praktikplads for at lære både om markedsføring og det på det menneskelige plan.

Hello,

Mit valg for en praktikplads i London altid haft som hovedformål at forbedre mit niveau i engelsk og tilegne sig nye metoder og viden inden for markedsføring. Som sådan er denne Internship var meget glædeligt, jeg fandt en virksomhed med et multikulturelt team, med forskellige metoder inden for markedsføring og teknologi, som gør mig torsdag udvikle ny viden er meget vigtigt for min fremtidige karriere.

Den disciplin, fleksibilitet, ansvar og holdånd var egenskaber, som jeg lærte torsdag udvikle hele min markedsføring Praktik i London. Også, arbejder på et nyt marked, meget konkurrencedygtige og sofistikeret, specialically i det område, jeg var i stand mig at forbedre mine færdigheder inden for markedsføring og kommunikation færdigheder. Til gengæld er behovet for at løse de daglige problemer med øjeblikkelig og rigtige løsninger gjort mig en mere pragmatisk og fokuserede på de oplysninger, der er virkelig nyttig.

Desuden er venligt og dynamisk arbejdsmiljø med folk fra hele verden havde gjort mit Praktik i London en virkelig god personale erfaring. De kontakt med forskellige kulturer hjalp mig til at lære mere om mig, mine begrænsninger, fejl og kvaliteter altid forskellig fra person torsdag person.This erfaring i London var som en læreproces dagligt. Faktisk havde jeg at dele min lejlighed i London med folk af andre nationaliteter, med forskellige personligheder, forskellige vaner og rutine som var en virkelig test for mig,kunne jeg lært at være mere tolerant og tålmodig i mit menneskelige relationer med mine kolleger.

Et andet vigtigt punkt var, at mit ophold i London er blevet en stor fordel for mig, jeg er en aktiv og Nysgerrige person,der elsker at rejse, da der bor i London er som at være i midten af Europa, turene er så billige, at mine weekender var altid travlt og sjovt. Denne Praktik i London også tilladt mig torsdag har nogen tid at kende lidt bedre byen. Tower Bridge, Big Ben, Buckingham Palace, Soho, Camden Town, blandt mange andre steder og områder af særlig interesse, der gør London en reel europæisk hovedstad.

Naturligvis ikke alt var let for dem ved udenlandske eventyr. Den sproglige vanskeligheder og, naturligvis, de går glip af fra hjemmet var mange. Men det var en berigende oplevelse, hvor jeg lærte en masse, jeg var i stand torsdag konsolidere min viden og omsætte dem i praksis, et bedre overblik over arbejdsmarkedet, de overordnede målsætninger for det selskab, jeg udviklet min ansvarsfølelse og realiseret efterspørgslen på arbejdsmarkedet. Det var en meget positiv oplevelse, interessant og afslørende, oversteg alle mine forventninger. Alle min frygt og ængstelse, der havde til denne Praktik i London hurtigt forsvundet, fordi min tilpasning til miljøet var hurtig, som på nogle måder skyldtes miljø, hvor selskabet opererer.

Jeg takker alle de mennesker, der gjorde denne Praktik i London en oplevelse at huske for hele mit liv!

Ivo
Universidade Católica Portuguesa
Centro Regional do Porto - Polo da Foz
Rua Diogo Botelho 1327, 4169 - 005 Porto
Portugal
www.porto.ucp.pt

En fantastisk mulighed for, at jeg havde forventet

customer forholdet praktik "Under mit Praktik på Studios92 Ltd i London, havde jeg lejlighed til at arbejde i Salgsafdeling. Ja, jeg var i stand til at forbedre og udvikle mine tekniske færdigheder i salget ved hjælp af f.eks CASHIN koncept. Gør Salget er virkelig udfordrende for mig som jeg er nødt til at beskæftige sig med alle slags kunder ringer fra forskellige lande og med forskellige baggrunde. Derfor er jeg nødt til at tilpasse det til hver situation og selskabet gjort det muligt for mig torsdag få de nødvendige færdigheder til at nå mine mål. »

Nicolas, 24, Rennes. Praktik i salg, London, UK.

Min Praktik i Studios92, min første erfaring med salg

customer forholdet internships
"De 4-måneders Praktik jeg gjorde på Studios92.com Ltd blev meget givende og jeg vil aldrig glemme det. Jeg lærte en masse ting inden for salg og også de forskellige udviklingsmæssige strategier torsdag vedrørende Customer Relationship Management. Studios92 aktiveret mig torsdag erhverve en erhvervserfaring i et internationalt miljø, takket være sin varieret klientel og personale og på toppen af, at den fantastiske by i London. "

Oriana, 20, Genève. Praktik i London, UK.

Studios92: Den bedste Praktik jeg har nogensinde gjort!

Mit navn er Tobias og jeg er fra Holland. Jeg var for 3 måneder i New Romney og havde en fantastisk tid her beskæftiger sig med CRM (customer relationship management). Jeg har lært meget, meget få erfaringer og ud af kontoret timer jeg var i stand til at vide en masse pæne mennesker.

Efter 3 måneder jeg kom tilbage til New Romney, fordi jeg tror, jeg kan lære meget mere i dette selskab. Grunden til, at jeg har lært så meget er, fordi du vil håndtere en masse ansvar. Desuden er min kommunikative færdigheder er blevet forbedret, jeg var nødt til at behandle kunder på telefonen, jeg talte med folk fra hele verden. Vil du lære at tale med mennesker at gøre dem, som du så, at de vil købe fra dig. Efter Wards, du føler dig meget godt, når du sælger noget, og når du opfylder kundernes behov.

Endvidere vil en sådan stor erfaring gør det muligt for mig at forbedre mit engelske en masse ved at arbejde, men også ved at tale til mine kolleger, der bor i England eller blot ved at se film på min flade hare med mine venner Stephanie, Thibaut og Alexandre f.eks.

Det er en oplevelse jeg aldrig vil glemme og jeg råd til alle.

Tobias
Nederlandene
www.noorderpoort.nl

Et parti af modydelser i min Praktik i et salg

"Dette Praktik opfyldt mine forventninger i salg, jeg fik tildelt en masse reelle ansvar, hvilket ikke er tilfældet i nogle andre inter skibe. Denne Praktik tilbyder en stor erfaring i salg, da jeg havde at gøre med kunder og partnere hverdag med forskellige former for kommunikation (e-mail, telefon og face-to-face). Kommunikationen med kunden i telefonen var meget Uddannelse, især for salget kommunikation og engelsk forståelse. Denne Praktik oversteg mine forventninger, fordi jeg havde lejlighed til at arbejde i to forskellige kontorer (New Romney og London). Jeg har haft to forskellige oplevelser af arbejde og ansvar. Jeg lærte en masse om indkvartering sektor og fast andel egenskaber, som var meget interessant, fordi jeg aldrig havde arbejdet i denne sektor før. Den face-to-face aftaler med kunder var også meget Uddannelse og interessant, fordi jeg lærte at behandle klager og problemer med for eksempel betaling, som er en vigtig del af arbejdet i salgsafdelingen for hvert selskab. »

Camille, 22, Frankrig. Praktik i Salg og fyldes Ting, New Romney, UK.

Marketing og sol i mit Praktik

"Under mit Praktik på Studios92.com Ltd jeg ikke kun var involveret i en masse projekter, jeg har også haft reelle ansvar. Frem for alt, hvad jeg nydt den venlige atmosfære, jeg har fundet dér. Personalet var ung og dynamisk, og vi havde gode tider sammen: vi gik til de klubber, havde masser af parterne og nydes mange af de berømte begivenheder i London! »

Marion, 23, Marseille. Praktik i salg, London, UK.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2