London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links
Work Placement Forum

Generelle forespørgsler

 1. Hvor lang kan din praktikperiode være i Storbritanien?
 2. Skal praktikanter have specielle arbejdespapire for, at ansøge en plads i Storbritanien?
 3. Skal man som praktikant have særlige kvalifikationer for at udføre en praktikperiode i en af vores internationale virksomheder?
 4. Hvornår modtager man som praktikant et svar fra lokaliseringen i Storbritanien?
 5. Er det nødvendigt at arbejde på mit engelsk før jeg begynder mit praktik ophold i Storbritanien?
 6. Har man som praktikant brug for en arbejdstilladelse for at gennemføre en praktik i Storbritanien?
 7. Er det klogere at åbne en bankkonto i løbet af min praktik i Storbritanien eller er det bedre at trække penge fra min nuværende konto?
 8. har praktikanter brug for et pas til at gennemføre en praktik i Storbritanien?
 9. Hvor kan jeg få et sim-kort til min mobil under praktik opholdett?
 10. Modtager praktikanterne et certifikat nå de slutter praktikforløbet?

Forespørgsel om Studios92.com Ltd and Studio-solution Ltd

 1. Hvis arbejdet ikke betales af det selskab, hvordan kan praktikanterne så finansiere deres praktik ophold i Storbritanien?
 2. Må praktikanter får deres egen bolig i stedet for den ene, som selskabet?
 3. Hvor kan jeg få flere information vedr. lejlighederne i Storbritanien (type, pris, størrelse etc.)?
 4. Hvor mange studenter arbejder, som praktikanter i vores virksomhed?

Forespørgsel vedr. Hotel ledelsen NR

 1. Hvad bliver min arbejds opgave under praktik forløbet i syd England?
 2. Hvad kan man lave nå man har fri?

Hvor længe kan praktik forløbet vare?
Vi tager med glæde praktikanter i for en måned til år. vores praktikanter er meget glade for de omgivelser vi har stillet til rådighed, takke være den venlige atmosfære vi har. Under foløbet har vores praktikanter mulighed for, at forbedre deres engelsk hver dag blandt vores internationale praktikanter.

Skal man som praktikant have specielle arbejds papir for, at kunne ansøge for arbejde i en af vores mange kontore i Storbritanien?
Ingen specifikke dokumentter er nødvendige for at opfylde vores arbejde på de forskellige kontorer. Den komplette on-line ansøgning vil give os et førstehåndsindtryk om fremtidens ansøgeres niveau og derefter kan vi vurdere, om deres profil overholder vores selskab's krav.

Skal man som praktikant have specielle kvalifikationer,for at kunne udføre det kravende arbejde i vores virksomheder?
Vi vil værdsætter studerende fra udlandet, der allerede har erhvervserfaring på det område, de ansøger om som praktikant. Men vi vil blive glade for at arbejde med praktikanter fra udlandet, ligegyldigt om de har nogen erfaringer eller slet ikke. Derfor vil du blivet givet et oplærringsprogram i starten. Og du vil senere få mulighed for, at arbejde i andre afdelinger i virksomheden: marketing, salg, menneskelige ressourcer etc. Hvis du har nogen spørgsmål om arbejdsprocessen eller har brug for hjælp,så kontakt os venligst.

Hvornår modtager man som praktikant et svar fra lokaliseringen i Storbritanien?
Vi håndterer alle ansøgninger så hurtigt som muligt. Hvis praktikantens profile opfylde vores vi tilbuder så vil de have en telefon samtale med 2 personer, der har ansvaret for ansættelse, hvis de bor i udlandet. De bliver nødt til at besvare specifikke spørgsmål om det område, de ønsker at ansøge om. Endelig vil det nye team mødes for at drøfte, om deres udførelse af jobet har været godt og den administrerende direktør træffer derefter afgørelse om, hvorvidt deres ansøgning er godkendt eller ej.

Er det nødvendigt at arbejde på mit engelsk før jeg begynder mit praktik ophold i Storbritanien?
Engelsk er det sprog, som anvendes i arbejdstiden, og derfor er vores praktikanter nødt til at være i stand til at kommunikere let med deres kolleger og internationale eller britiske kunder. Telefonen interview er en god måde for os at vurdere deres engelsk-niveau og så vil vi være i stand til at finde de bedst egnede praktik med henblik på deres sproglige færdigheder. Ved at man som praktikanter vil praktikere engelsk hver dag, vil man kraftigt forbedre sine sprogfærdigheder og få arbejdserfaring. Ud over det vil der være mulighed for at lære andre fremmedsprog blandt vores multikulturelle team fra udlandet.

Har man som praktikant brug for en arbejdstilladelse for at gennemføre en praktik i Storbritanien?
EU-borgere skal ikke have arbejdstilladelse for at gennemføre en praktik i Storbritanien. Dog ikke EU-borgere skal fremlægge en gyldig arbejdstilladelse for at få erhvervserfaring i Storbritanien, som sætter dem i stand til at arbejde på fuld tid (40 timer om ugen). Vi er ikke i stand til at yde dette arbejde papir. Vi har ret til at bede dig om arbejdstilladelse, før han svarer på din ansøgning.

Er det klogere at åbne en bankkonto i løbet af min praktik i Storbritanien eller er det bedre at trække penge fra min nuværende konto?
For de fleste af de praktikanter, der ikke har behov for at åbne en bankkonto i Storbritannien. Åbning af en bankkonto i Storbritannien er ganske kompliceret, og dermed bærer alle transaktionen gebyrer, mens hvis du bruger din nuværende konto, som er meget mere bekvem. Ikke desto mindre, hvis du planlægger at udføre mere end en 6-måneders praktik i UK skal du åbne en bankkonto. Du bør også kontrollere, om din bank har et partnerskab med en af Storbritaniens banker

har praktikanter brug for et pas til at gennemføre en praktik i Storbritanien?
Hvis du er en EU-borger kan du rejse til England med dit ID-kort. Men vi anbefaler dig at medbringe dit pas. Hvis du kommer fra udlandet, så har du brug for et gyldigt pas.

Hvor kan jeg få et sim-kort til min mobil under praktik opholdet?
Der er flere butikker, hvor vores praktikanter kan købe forudbetalte SIM-kort i Storbritanien. Vores personale vil være glade for at hjælpe dig, når du ankommer i Storbritannien.

Modtager praktikanterne et certifikat nå de slutter praktikforløbet?
Studerende vil blive givet et certifikat og en detaljeret rapport over, hvordan de har klaret deres praktikforløb, når de forlader virksomheden. Hvis de klare dig godt, vil du kunne vedlægge det dit CV.

Forespørgsmål om Studios92.com Ltd | Studio-solution Ltd

Hvis arbejdet er ikke betales af ens selskab, hvordan kan praktikanterne så finansiere deres praktik ophold i Storbritanien?
Praktikanterne kan anmode om finansiel støtte eller stipendier, hvis de gør en praktik i Storbritanien. Du bedes informere de personer, der står på din skole, hvad de skal gøre for at modtage denne finansielle hjælp. Leonardo legat er velkendt.

Må praktikanter får deres egen bolig i stedet for den ene, som selskabet?
Ledelsen mener, at denne mulighed er relevant for studerende, der allerede har en bolig i Storbritannien. Men alle de uddannelsessøgende i New Romney leve sammen. Boliger er overkommelig, og du vil få mange fordele, såsom bordfodbold, et billardbord, hjemme biograf, trådløs internets adgang, grill, parkering mv

Men alle de uddannelsessøgende i New Romney leve sammen. Boliger er overkommelig, og du vil få mange fordele såsom en tabel fodbold, en billard, Home Cinema, trådløs internet adgang, grill, parkering mv?
Vi tilbyder single- og dobbeltværelser i lejlighederne. Hvis du har brug for flere informationer om vores lejligheder, er du mere end velkommen til at besøge os på (www.flat-share.com) vores hjemmeside.

Hvor mange studenter arbejder, som praktikanter i vores virksomhed?
Antallet af personer, der arbejder for os ændrer sig konstant. Vi har i øjeblikket 14 praktikanter i kontoret i London og 16 i New Romney kontoret. Antallet af praktikanter kan nedsætte eller øge afhængigt af sæsonen og igangværende projekter.

Forspørgsel om Hotel ledelsen NR

Hvad bliver min arbejds opgave under praktik forløbet i syd England ?
Din praktik vil blive opdelt i 2 dele. 2 dage om ugen vil du tage dig af Engelske-klienter og kunder fra udlandet, der bor på hotellet i New Romney. Resten af tiden vil du være ansvarlig for en bestemt position i en af virksomhedens afdelinger. Du vil tage dig af on-line reservationer via telefon og via Internettet. Du vil specialisere dig i gruppe-reservationer og logi anmodninger i vores salgsafdeling.

Hvad kan man lave nå man har fri?
Hotellet er meget tæt på stranden. Vores elever har mulighed for at nyde vandets fritidsaktiviteter såsom sejler, jet ski osv.. De har også mulighed for at opdage de omgivelser, hvori New Romney ligger og også se de kystnære landskab med tog muligheder gennem New Romney. Transport faciliteter gør det muligt for vores studerende at rejse rund i Storbritanien. Du kan nyde godt af de mange restauranter og pubs, samt få bere indblik i Storbritaniens livsstil!

Kontakt os!

Du kan ansøge direkte eller hvis du har eventuelle spørgsmål kan du skrive til os på email.

Tilbage

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2