London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

Praktik i syd England

arbejdsplads londonNew Romney er en kystnære lille by i det sydlige England. Det er et privilegeret sted, hvor man kan nyde godt af den skønne og rolige engelske natur nære landskabe, ideel til at udøve sport eller gå på stranden, især om sommeren. Men også at fuldføre et praktikforløb i udlandet! Alle disse betingelser er sluttet sig sammen for at gøre det muligt for eleverne, at udvikle deres erhvervserfaringer og for at fremme deres karriere i løbet af deres praktikperiode.

Ansøg nu for at arbejde i New Romney !

Hvordan du kommer til at arbejde i New Romney ?

Den lettest måde at komme til syd England er med flyver. Englans hovedstad har mange lufthavne :

Dog, er Gatwick den mest praktiske lufthavn, hvis man skal til syd England.

Fra de forskellige lufthavne skal du køre med tog eller bus for at komme til Ashford (Syd England).

Nå du ankommer i Ashford, vil vi komme og hente dig og køre dig til din lejlighed, som er lokaliseret nærmest det kontor, som du skal arbejde på.

Hvilke aktiviteter kan du lave efter arbejde eller i weekenderne ?

Efter en arbejdes dag, har vores studenter mulighed for at dyrke idært i sports center, som kun ligger et minuts gang fra kontoret.After a work placement day, our students have the possibility to practise sport in the sport centre located one minute walk away from the office of the work placement. På den måde, vil du kunne holde dig fit og møde englændere på samtidig.

arbejdsplads london arbejdsplads london arbejdsplads london

endda i New Romney som er en lille by i syd England, hvor studenterne ikke får en chance til, at kede sig efter arbejde, da vi ofte organisere feste til at slappe af med de andre studerende, hvor de kan danse eller bare se film. i New Romney kan man finde et par typiske engelske pubs, men det er også muligt at tage til Ashford, hvor du vil finde mange store diskoteker.

For at få et indblik i atmosfæren mellem studenterne kan du se vores foto galleri

For de studenter som gerne vil besøge nogle af de smukkeste steder i syd England, har vi organiseret søndags ture til forskellige byer, som foreksempel:

Tilbage til Praktik program

Hvad skal ses i London ?

Vil du give dig selv et vidunderlige besøg i London?

Vælg Gift Tours! Besøg de mest utrolige seværdigheder i London, mens du kombinere det med afslapning, kultur og fornøjelse, mens du er på ferie i London. Bare nyd ! Vi har udvælgt de smukkeste seværdigheder i London til dig: London, Stonehenge, Bath, Oxford, cruise på the Thames eller rejse på the tracks of Jack the Ripper, Shakespeare og the Beatles.Oplev alle de mysterier, og mytiske figurer, som påvirkede historien i London og Storbritanien.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2