London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

IT Afdeling : Administration af Praktikanter

netværk administration praktik london

Vores administratorer sikre, at alle ansatte er i stand til at arbejde effektivt ved at opretholde vores firma-systemer og netværk.

Ved at tilmelde dig vores administrations team, vil du erhverve praktiske færdigheder i forskellige hardware-miljøer og operativsystemer, der sikrer virksomhedens hverdags arbejdsopgaver.
Vedligeholdelse, forbedring og fejlfinding af vores Linux-baserede system infrastruktur vil være din hovedopgaver, når du bliver en del af vores team.

Ved planlægning, afprøvning og integration af nye source-løsninger, vil du øge din viden om Linux og open source-projekter samt optimere ydeevnen og systemets stabilitet.
Takket være disse aktiviteter vil du have mulighed for at forbedre din viden om systemets sikkerhed målinger og høj tilgængelige systemer til at holde trit med den hurtige teknologiske innovationer.

Første niveau (oplærings perioden) få du støtte fra alle de andre medlemmere i IT team, derfor kræver det fremragende kommunikative færdigheder i forbindelse med behandlingen af virksomhedens afdelinger og brugere. Problemløsning færdigheder, punktlighed og teamwork færdigheder, som er absolut nødvendige for at nå vores virksomheds mål.

Vi glade for de ansøgere, som har netværksarbejds kendskab til TCP / IP, som kan betjene forskellige Linux-distributioner (Debian) og open source software projekter. Linux, netværks sikkerhed (firewall, IDS, proxy) og andre hardwares viden er også meget værdsat.

Mulighed for gennemførelse af omkostningseffektive og effektive løsninger vil gøre dig til en ekspert på området, hvor stor efterspørgslen stadig driver konkurrencen på arbejdsmarkedet.

Ansøg nu for en praktikplads i en af vores kontorer i London eller i New Romney

Flere oplysninger om vores praktik program, du er mere en velkommen til at kontakte os

Arbejde i it-ledelsen

Jeg var der arbejder på netsikkerhed og diverse open source projekter i løbet af min tid i New Romney. Jeg har også brugt temmelig lang tid at give Helpdesk støtte til mine kolleger, som var en udfordrende og givende opgave. Holdet atmosfæren var helt fantastiske, og jeg lærte en masse om gruppearbejde og andre mennesker.

Miguel (IT Administration - Studio Solution.com, London), 23, Italia

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2